Aktywne Wpisy

drogba90 +453
Nie ma lepszego mema z nosaczem i nie zapraszam do dyskusji nawet #humorobrazkowy #heheszki #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Syn_Tracza +78
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
źródło: GY3ZUITXgAA7sbX
Pobierz

czy dostanę gdzieś LED na 5v? potrzebuję jak najciaśniej ułożonego paska białych ledów, 5cm. wszędzie gdzie wpisuję to dostaję ws2812, a nie chce uzywac zadnego kontrolera do świecenia bo nie mam miejsca na to. a jedyne taśmy jakie znajduję mają ledy daleko od siebie. ws2812 są fajne bo sprzedawane pojedynczo, albo w takich fajnych modułach : aliexpress
a może wiecie jak takie ws2812 odpalić żeby zawsze świeciły na biało i nie marnować arduino na to
@daczka92: dokładnie tak. Ewentualnie, jeśli to ma być ciasno ustawiona linijka led, możesz sięgnąć po gotowce tego typu, jak
źródło: comment_0rMINZZxm1tvvQq5ezllL8enoONEUdzV.jpg
Pobierz@Jarek_P: żeby taka taśma led była ale ciasno upchana. znalazłem trochę ciaśniejsze na amazonie ale spore rolki za duże pieniądze. prześpię się z tym własnym "designem" jeszcze
@embrion: nie czaje? Czemu niskie obciazenie? To 5v co mam to takie zlodziejskie jest bo to ida kable zasilajace cos a ja chce po drodze wpakowac male oswietlenie
Link do przykłądowej oferty, da sie znaleźć taniej:
https://www.aliexpress.com/item/Wholesale-4m-5m-SK6812-similar-ws2812b-RGBW-4-in-1-Waterproof-IP65-IP67-60-leds-pixles/32476317187.html