Aktywne Wpisy
dexterpol +55
25 lvl, pierwsza wypłata po podwyżce, 1.5 roku w branży, jeszcze jako junior, czuje dobrze człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #praca #korposwiat
#pracbaza #praca #korposwiat
wykop +8
Wykopowicze,
wielkimi krokami zbliża się czas pożegnania z API v2 - w pierwszej kolejności wyłączona zostanie synchronizacja treści, w kolejnym kroku wygaszone zostanie całe API v2. Jego miejsce zajmie (a dokładniej już zajęło) API v3.
Wykop API jest usługą udostępniającą zasoby i logikę serwisu Wykop.pl bez pośrednictwa warstwy interfejsu. Usługa skierowana jest głównie do programistów zainteresowanych budowaniem własnych rozwiązań korzystających z danych i mechanizmów publicznie dostępnych w serwisie. Czyli mówiąc najprościej —
wielkimi krokami zbliża się czas pożegnania z API v2 - w pierwszej kolejności wyłączona zostanie synchronizacja treści, w kolejnym kroku wygaszone zostanie całe API v2. Jego miejsce zajmie (a dokładniej już zajęło) API v3.
Wykop API jest usługą udostępniającą zasoby i logikę serwisu Wykop.pl bez pośrednictwa warstwy interfejsu. Usługa skierowana jest głównie do programistów zainteresowanych budowaniem własnych rozwiązań korzystających z danych i mechanizmów publicznie dostępnych w serwisie. Czyli mówiąc najprościej —
Osobiście mnie irytuje niezrozumienie wśród widzów albo rudej Pani z #jakbyniepaczec na temat tego czemu twórcy przemienili tak nagle dankę w osobę siejącą totalnei zniszczenie i mord. Te osoby nie zauważyły, że kilkukrotnie dosadnie twórcy serialu w 8 sezonie pokazali, że danka jest przyrównywana przez bohaterów serialu do jej ojca Szalonego Króla. Przypomnijcie sobie scenę z wieczerzy po bitwie z nieumarłymi, gdy ten Tormund mówi do Snowa, że on jest zajebisty nie to co szalony król i pada ujęcie kamerą na Dankę, która smutna się temu przysł#!$%@?. Po prostu miała się stać swoim ojcem i tyle. W rodzinie nic nie zginie. Przemianę Danki w szalonego króla widać już było od kilku sezonów. Ja już dawno spekulowałem, że ona ostatecznie stanie się tą złą.