Aktywne Wpisy
erebeuzet +1426
tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
wasz jedyny problemem z @FS_szkolna17 jest taki, że o nim wspominacie ;) Polecam robić to co ja czyli nie komentować jego wpisów na wykopie już, nie oglądać jego filmów na kanale (w zasadzie jest tam cos ciekawego i nowego i rzeczywiście wartego zobaczenia ? ) traktujcie go jak powietrze, pisze poważnie. Miałem kiedyś znajomka co sie podpinał pod fejm innych by poczuć się trochę lepsym- wiecie taki cwaniak co sie wozi ze zna gwiazde najlepiej i moze podawać dobre info, ale prawda jest taka, że po śmierci uniwersum skonczysz zapomniany przez wszystkich here. Poważnie ludzie, nie wyzywajcie go, nie róbcie ankiet z jego udziałem, nie próbujcie wchodzic z nim w polemike- CZARNOLISTA i czesc ;)
Pozdrawiam popijając piwerko i oglądajac meksyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz niestety #patostreamy #falszywyprzegryw