Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
- skorpiony w tym odcinku działały tak jak powinny w poprzednim, czyli wcale
- wszystkie armie świata d--a, kiedy smoków kupa (-2), to że faktycznej walki nie było, a zamiast tego prawie natychmiastowa kapitulacja to duży plus
- r--ź miasta bardzo spoko
- Cleganebowl ok
- jestem w stanie kupić szaleństwo czy raczej załamanie psychiczne Danki, mimo złego jego przeprowadzenia. Stannisa zrobiono gorzej - ten z człowieka sprawiedliwego, genialnego dowódcy, sprawnego polityka i świętego wojownika, ogólnie The Mannis, stał się w pół sezonu debilem idącym w zamieć bez prowiantu, nie stawiającym straży w obozie, który na koniec z d--y pali na stosie swoją córkę, żeby nam (widzom) nie było go szkoda. Breaking point Danki jest sensowniejszy.
Minusem są oczywiście postaci (Tyrion, Królobójca, Varys, trochę Cersei), ale od dawna wiemy, że one nie mają innego celu niż ustawiać fabułę pod spektakl, w tym wypadku uzasadnić szaleństwo Danki. Pozbywanie się ich tylko służy serialowi, ponieważ więcej ich nikt nie zepsuje.
Powtarzam to co było mówione po 3 odcinku - oglądajcie czuciem i sercem, a nie szkiełkiem i okiem mędrca. Za tydzień odcinek będzie dużo gorszy.
#got
Ten tutaj to trochę kupa, bardziej wiarygodne by było gdyby n----------a z rozpędu i miała w dupie dzwony niż robiła jakąś rozkmninę w środku bitwy.
@dumnie: No właśnie o to tutaj się rozchodzi. Musisz się do tego przekonywać.