Wpis z mikrobloga

@gunwo123: Polecam Promesa OTW. Siedział u mnie w klubie od trafienia jego niewymiennej karty i był gdzieś w tym klubie schowany, bo miałem lepszych na skrzydło. Jak siadły serwery i nie było dostępu do futa online to nauczyłem się robić El tornado i to drugie podobne, nauczyłem się też lepszego strzelania drivenów i od tego czasu bardzo dobrze mi się nim gra, nawet w końcówce ligi drugiej na same ikony. Można
  • Odpowiedz
@gunwo123: Z holendrami zrobiłem ale od wczoraj męczę się z MOTM kurła. Strzelają wszyscy z mojego składu tylko nie Pio Pio Pio ( ͡° ͜ʖ ͡°) wczoraj jakimś cudem wbił jedną. No to dzisiaj dokupilem Sobiecha, myślę, będzie ich dwóch to może któryś coś strzeli. No i znowu tłukł bramy Pogba, De Bruyne a tych dwóch ledwo potrafi podać. Jakimś cudem w końcu strzelili w 4 meczach
  • Odpowiedz
@gunwo123: Zrób wypożyczenie Cruyfa, ja go zrobiłem i wbiłem te gole w 4 mecze

@rbbxx: To wyzwanie z motm się robi w jeden mecz, wystarczy włączyć najgorszy skład dostępny w SB i wbić na szybko tą piątkę
  • Odpowiedz
@Poly: Się robi, wystarczy włączyć, wbić na szybko... Gdyby się robiło, wystarczyło włączyć i wbić na szybko to nie pisałbym w tym wątku... Nie chciał strzelać i uj. I powtórzę bo może przeoczyłeś. Strzelają wszyscy dookoła tylko nie Piątek.
  • Odpowiedz
  • 0
@rbbxx: ja Motm tez nie robiłem ale mam ONYEKURU i z tym problemu raczej miec nie będę bo to SB
@Poly: jesscze dziś popróbuje Depayem, jeśli sie nie uda jutro zrobie Johana
  • Odpowiedz
@rbbxx: daj temu MOTM trening +10 ( z trenerami +15 ) do wszystkiego i się samo zrobi :D ja Correa w 25 min 5 bramek bo miał prawie wszystko na 99 i co strzał to gol, oczywiscie przeciwko najsłabszemu składowi w SB
  • Odpowiedz
@gunwo123: zagrałem dzisiaj 4 mecze w dr każdy wyglądał tak samo. do przerwy wygrywam 2-0 w każdym meczu strzeliłem po 2 gole van bastenem optimus i po przerwie zaczyna sie cyrk.

mecz nr 1 - 50 minuta 2-2 i do konca meczu 2-2
mecz nr 2 - 55 minuta 2-3 i do konca meczu 3-5
mecz nr 3 - 55 minuta 2-2 i do konca meczu 3-3
mecz nr 4 -
  • Odpowiedz