Wpis z mikrobloga

Czy Bran odkąd jest Trójoką Wroną, pomógł im w jakiś sposob? XD Myslalem, że on jest kluczem do pokonania NK - jednak nie, nawet on nie wiedzial jak mozna go pokonac xD
Z tego co pamietam, to Bran dowiedzial sie tylko, że Ned wzial dziecko od Starkowej ale juz nie chcialo mu sie sprawdzic czy z tym gwałtem Rhaegara na Lylianie to byla prawda xD
Jak sie okaze, ze koles nie bedzie im do niczego potrzebny - a na to sie chyba zanosi - to chyba bedzie dla mnie najwiekszy zawód. #got #graotron #gameofthrones
  • 12
  • Odpowiedz
@siewcaeddie: Przecież koleś wie wszystko co dzieje się teraz i działo się w przeszłości. Gdzie ja mówię o machaniu miotłą xDDDD Z takim kolesiem z taką mocą i wiedzą można wygrywać wszystkie wojny i podejmować same dobre decyzje. Najwyrazniej DDecy uznali, że "używanie" Brana to byłaby zbyt duża przewaga i dlatego jest po prostu kaleką jak w poprzednich sezonach z tym, że się praktycznie nie odzywa.
  • Odpowiedz
@Lendzer: Wiem, chodzi mi o to, że myślałem, że bran jest jakąś mistyczną postacią ponad wszystkimi śmiertelnikami i okaże się być kimś ważniejszym niż królem.
  • Odpowiedz