Mirki, czy wy macie przy łóżku płyn z listerine i miseczkę do wyplucia? Mówi, że to obrzydliwe xD a całowanie z nią niby nie?
Mam problem. W wolne dni różowa budzi się wcześniej i często przechodzi do niecnych uczynków (w sensie wiecie o co chodzi :-))))Super, mega. Ale no po przebudzeniu wiadomo jakie są zapaszki. Więc ja mówię żeby się ogarnęła i całować się z nią nie będę.
Ona z językiem i hałasem że jak tak mogę i że to właśnie miłość na tym polega i że ludzie normalni tak robią. (Ja wiem, że to fizjologiczny kapeć ale szanujmy się) Więc zaproponowałem jej że przy łóżku będziemy mieć mała buteleczkę listerine i małą miseczkę żeby wypluć i wypłukać sobie jamę ustna. To mnie wyśmiała i mówi, że jestem obrzydliwy a ona nie jest? No i teraz koniec niecnych uczynków nici tak pewnie na miesiac
Myślałem nad mietowkami, ale ona mówi że zanim to przegeyzie to jej ochota minie. I żebym się ogarnął
Co myślicie? Jak przekonać ją do tego pomysłu? Czy wy macie miseczkę i jakiś płyn? Albo miętówki? Jak sobie z tym radzicie.
@MiotaNimJakSzatan: tu nie chodzi o to, że nie spodziewałem się że dziewczyny też mogą przykro pachnieć. Kwestia tylko żeby jednak rano zachować choć malą kulture
@jmuhha: Skoro brzydko pachnie to higiena u niej kuleje albo ma jakąś chorobę układu oddechowego albo z żoładkiem. Znajomy w pracy też miał przykry oddech. Czulo się to jak rozmawiało się z nim. W końcu z kolegami pogadaliśmy z nim by zbadał czy nie ma jakichś problemów ze zdrowiem. Bo facet dbał o siebie.
@jmuhha: Mnie nie pachnie brzydko ( ͡°͜ʖ͡°). Listerine warto używać po myciu zębów i do płukania jamy ustnej przed snem. To też pewnie ma wpływ na zapach rano.
@MWittmann: ja nie mówię że to nie działa. Jednak kwestia jest tego, że w nocy zmniejsza się wydzielanie śliny która ma działanie antybakteryjne i przez te 8 godzin snu te kolonie bakterii już się namnożą. Oczywiście to nie bakterie śmierdzą a substancje które wydalają no ale to już mniejsza.
@jmuhha: Rano jak wstaję to zawsze mam dzban z filtrem z wodą przefiltrowaną i wypijam ze 3 szklanki by uzupełnić sobie wodę i człowiek też lepiej się czuje.
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
Mam problem. W wolne dni różowa budzi się wcześniej i często przechodzi do niecnych uczynków (w sensie wiecie o co chodzi :-))))Super, mega. Ale no po przebudzeniu wiadomo jakie są zapaszki. Więc ja mówię żeby się ogarnęła i całować się z nią nie będę.
Ona z językiem i hałasem że jak tak mogę i że to właśnie miłość na tym polega i że ludzie normalni tak robią. (Ja wiem, że to fizjologiczny kapeć ale szanujmy się) Więc zaproponowałem jej że przy łóżku będziemy mieć mała buteleczkę listerine i małą miseczkę żeby wypluć i wypłukać sobie jamę ustna. To mnie wyśmiała i mówi, że jestem obrzydliwy a ona nie jest? No i teraz koniec niecnych uczynków nici tak pewnie na miesiac
Myślałem nad mietowkami, ale ona mówi że zanim to przegeyzie to jej ochota minie. I żebym się ogarnął
Co myślicie? Jak przekonać ją do tego pomysłu? Czy wy macie miseczkę i jakiś płyn? Albo miętówki? Jak sobie z tym radzicie.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks #problem #pytanie
Waszym zdaniem
Był u lekarza, dostał leki i problem zniknął.
Komentarz usunięty przez autora
z drugiej strony 70% ludzi nie myje tak po wyjściu do kibla, to w sumie wynik ankiety i tak zaskakuje na plus.
Ohydni jesteście wszyscy.