Jestem po szkole średniej. Gdzie mogę pracować? Poszukuję pracy bez zmian tylko na zmianę poranną. Od poniedziałku do piątku lub soboty. Zarobki nie grają dużej roli. Nie wiem co mógłbym, mam pustkę w głowie
@Samidoll: rozumiem, że kojarzy się to z operatorami telefonii akurat, ale bardziej polecam sieci ze sprzętem rtv agd. Co prawda kołchoz, rotacje i #!$%@?, ale nauczysz się wstawać rano, wykonywać obowiązki i zarabiać prowizję. Co ambitniejsi doskonalą się w kontaktach z klientem i maksują cele sprzedażowe. Stawka minimum, to około 2k na rękę. Górna granica zależy już od Ciebie.
@Samidoll: tak, coś w tym rodzaju. Konkretów nie podam, bo potem będzie na mnie, jak się nie spodoba xD Zależy od punktu. W jednym jest to po 8h praca zmianowa, a w drugim 12h i więcej dni wolnych.
@cobytuzjesc dobrze xd wiesz mi zależy żeby tylko na ranki pracować bo to okres przejściowy do października a potem już jako junior developer bym robił
@Samidoll: często gęsto da się dogadać z kierownikiem, że chciałbyś tylko poranne zmiany. Z reguły jednak grafik układany jest dla całego zespołu z miesięcznym wyprzedzeniem i tu trzeba się dostosować. Niestety, teraz praca w takich branżach polega na systemach zmianowych, wyjątkiem są, dla przykładu, Call Center, gdzie mają w to #!$%@? i grafik układasz sobie sam.
Zależy od punktu. W jednym jest to po 8h praca zmianowa, a w drugim 12h i więcej dni wolnych.