Aktywne Wpisy
rales +1774
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
#ps4 #xboxone #hokej
Komentarz usunięty przez moderatora
Oba co wrzuciłem są dla starszych wersji ale większość jest podobna nadal, w 19 beta nie zauważyłem jakichś różnic większych.
Polecam resztę filmików gości których podrzuciłem, bo tutorial
@alienv
@vtk
Dzięki za pomoc, w końcu zacząłem coś wygrywać w buliku. Natomiast teraz mam inny problem - mianowicie gram przyzwoicie, akcje się dosyć kleją, ale nic nie potrafię wsadzić do bramki. Często mam przewagę w meczu, ale rywal strzela gole, a ja nie potrafię trafić. Korzystam z obu strzałów, ale jak coś wejdzie to bardziej na zasadzie jakiegoś cudu niż to że tak zamierzałem. Jakieś porady? ( ͡º ͜
Kamera bodajże zone, w każdym razie ta najbardziej z góry. Długo też grałem na dynamic high. True broadcast to chyba za duży hardcore dla mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż widziałem kilka osob które ja