Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
No co jest!? Od zrobienia fejk konta nawet 10 minut nie minęło. Profilówka wygenerowana za pomocą ThisPersonDoesNotExist, dane legitnie wyglądające, prawie wszyściutko wypełnione, dodatkowo używałem Opery z włączonym tym ich "VPN". A i tak Zuck się zorientował. JAK?! No ja pierdzielę (°°

#dziewczynybeztabu #facebook #facebookcontent #noszkurde
PEPELeSfont - No co jest!? Od zrobienia fejk konta nawet 10 minut nie minęło. Profiló...

źródło: comment_DLvsonzMOArPtQr7LmofriUCgE3pA3Ws.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hakjer: Nawet nie zdążyłem jeszcze nikogo zaprosić.
@Xcv227: Z dwa dni temu robiłem dwa fejk konta. Jedno używając starego telefonu oraz internetu mobilnego a drugie na domowe wifi i też fb się skapnął i zablokował po kilkunastu minutach, prosząc o skan dokumentu. Nawet mojej mamy profil zbanował jak się zalogowała poprzez domowe wifi.
  • Odpowiedz
@PEPE_Le_Sfont: ja założyłem fejka na email gmail'a i zapraszałem same profile które mają filtr psa z snapa, dodatkowo jakiś post na fb oraz polubiłem kilka profili. Ważne jest to by robić to w "naturalny" sposób to znaczy przeglądasz te strony, czytasz i wtedy dodajesz, może jakiś komentarz pod postem itd.
Tak jak pisałem wyżej, fejka trzeba pielęgnować, do profilowego użyć https://thispersondoesnotexist.com/ a do danych https://www.fakenamegenerator.com/gen-male-pl-pl.php

Mogło cię oznaczyć bo miałeś
  • Odpowiedz
@PEPE_Le_Sfont: co jakiś czas można robić tylko i wtedy nie prosi. Jeśli chcesz dostać znajomych legitnych to ustawiasz płeć kobieta, wchodzisz na grupę typu samotni poznają samotnych, 50+ szuka 50+ etc etc i piszesz post, że poznasz pana do popisania, dostajesz kilkadziesiąt zaproszeń. Akceptujesz sobie po 20-30 max dziennie, możesz tez tych spermochlipów prosić, aby lajkowali ci profilowe to twój profil bedzie wydawał się bardziej legit.
  • Odpowiedz
@PEPE_Le_Sfont: raczej właśnie przez włączony vpn, jak masz włączony publiczny vpn to dzieją się takie kwiatki. Mi facebook próbował zasugerować że ja to nie ja i oznaczał moje komentarze jako spam + nie pozwalał wrzucić nowych postóe na grupki dopóki nie wyłączyłem vpn.
  • Odpowiedz