Wpis z mikrobloga

#dziewczynybeztabu Generalnie wykorzystując ciszę chce powiedzieć, że poziom żenuncji sięga czasami tutaj w c--j. Ja rozumiem, żeby atakować te co zdradzają i wysłać screeny do ich partnerów, ale pisać, że 19latka myśli o smyczy do jej matki? 13 latki zawsze się kopciły i powiem wam coś - przeważnie rodzice o tym wiedzą, albo mają w dupie. Każdy kto ma życie seksualne czasem eksperymentuje kajdani, B--M itp. Ktoś tu widocznie nie rucha i go boli xd Samo to, że akcja została z-----a bo za szybko zrobiła się imba, ale to c--j bo tej siły nie opanujesz. Ale targetem powinno być ratowanie facetów przed szonami, czyli atakować te co zdradzają, albo napisały "miałam 20, ale mówię, że 2 bo jestem cnotliwa". A resztę j---ć maczetami. Proszę teraz zwyzywać mnie od białorycerzy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dobrohoczy:

Ktoś tu widocznie nie rucha i go boli

Argumentum ad ruchanum xD k---a, czemu to jest wyznacznikiem bycia "normalnym" i czemu zawsze kobiety tym cisną? Szanuj kobiety, nie traktuj ich jako obiekt seksualny, ale c--a z ciebie jak żadnej w życiu nie bolcowales xD
  • Odpowiedz
@TheSjz3: To jak wytłumaczysz fakt, że lecą do rodziców powiedzieć, że ktoś chce smycz kupić? Albo, że 17-20latka uprawia s--s? No to akurat można zaliczyć do "normalności" i dzielenia się doświadczeniem. Założenia były inne, miały być atakowane szony, a oberwały rykoszetem wszystkie. Mimo to akcję szanuję, zabrakło wodza jak zawsze. Gdy kiedyś ktoś charyzmatyczny przejmie dowodzenie nad wykopkami to będzie dzień przełomowy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Dobrohoczy: P--------z o tym jak o wojnie, więc przyjmę Twoja retorykę. Na każdej wojnie są niewinne ofiary żołnierzu! Wytrzyj łzy i żyj dalej, życia im to nie s-------i, stworzy co najwyżej chwilowy problem o którym zapomną za 2 miesiące.
  • Odpowiedz