Wpis z mikrobloga

o czym ty gościu #!$%@? oglądasz jakoś patole co świadczy o tym że jesteś typowym jełopem to jeszcze śmiesz to #!$%@? komentować no #!$%@? i to ja jestem #!$%@? ;/
  • Odpowiedz
@misiafaraona: Normalny człowiek w wieku 60 lat ma jaką taką wiedzę na temat człowieka i zanim by zaczął nakręcać lajwa, to po informacji, że wyszła z detoksu z piwkującym kolesiem pod pachą, natychmiast by wyczuł, że nic z tego detoksu nie będzie i dalsze promowanie tej osoby może mu tylko zaszkodzić. Ale nie. On wierzy bezgranicznie w każde słowo narkomanki i puszcza je w eter. Podobnie było z Ewką i Rafałem,
  • Odpowiedz
@szy-kier: Udaje głupka czy nim jest? Mówi, że niezwykle doświadczony, a się tłumaczy, że nie wiedział, iż jak da pieniądze do reki alkoholikom to je przepiją. Nie swoje rozdaje to az tak nie przywiazuje wagi do tego czy kasa utopiona, czy nie. Dostał za to korby na punkcie gadania o łapach, komentarzach, subskrypcjach i udostepnianiu, bo to już dotyczy jego portfela.
  • Odpowiedz
@SVETER: Jak nie wiedział? On to wiedział od początku, ale darmo nikt z nim gadać nie chciał.
O tym, że wie, by nie dawać kasy alkoholikom mówił CHYBA pierwszy raz w trakcie wywiadu na tle motocykla.
  • Odpowiedz
Naprawdę trzeba mieć mózg z tego co baran jaja by śledzić losy tej kobiety i wierzyć w to co mówi... obłudą i fałszem to od niej aż śmierdzi...
  • Odpowiedz
Brakowało mi wczoraj określenia na taki typ człowieka, który za każdym razem daje się nabierać jak gówno na łopatę i jeszcze jest z tego zadowolony. JK podkreślał, że jest dumny z tego, że jest naiwny i że to dobra cecha. To nie naiwność, nie łatwowierność, to po prostu frajerstwo. Dlatego pomimo 35 zawodów i życia pełnego niesamowitych sukcesów, zwłaszcza finansowych, w wieku 60 lat lata z jakimiś ćpunkami po łąkach i kupuje
  • Odpowiedz
No coz, kierownik robi juz wszystko zeby byla tylko ogladalnosc. To co, ze nic kupy sie nie trzyma, wazne zeby na jaw wychodzily nowe, nikomu nie znane fakty, chce zaskoczyc widza nowymi informacjami niczym TVN. Na liva grupa SB usuwa niewygodne komentarze, grupa SB czuwa nad komentarzami pod filmami, zostaja tylko peany na jego czesc. I to nie jest latwowiernosc czy wspolczucie kierownika, to jest cwaniactwo i kombinacja ze teraz trzeba robic
  • Odpowiedz