moja-lewa-stopa moja-lewa-stopa 26.04.2019, 10:36:15 3 + 20/XZ Tallinna pojechaliśmy na południe Estonii, do Tartu. Miasto ma flagę w polskich barwach narodowych, nadaną dawno temu przez Stefana Batorego (widoczna w tle na budynku ratusza), a podczas zaborów wielu Polaków przyjeżdżało tu na studia.Więcej zdjęć z podróży na Instagramie: 1foot1guy#podroze #estonia #tartu #dorpat #ciekawemiejsca #stopyboners #paznokcie #challenge #mojalewastopa źródło: comment_Um2KjJ4RWzeJbUnmWv8C0CrdFRonNdRC.jpg Pobierz
creativvvvvvvvvvvvv creativvvvvvvvvvvvv 26.04.2019, 13:43:05 1 + @moja-lewa-stopa: k---a ogól te szpony do c---a
moja-lewa-stopa moja-lewa-stopa 26.04.2019, 23:34:52 0 + @jarus_dobra_morda: nowa jakość w seriach podróżniczych
Z Tallinna pojechaliśmy na południe Estonii, do Tartu. Miasto ma flagę w polskich barwach narodowych, nadaną dawno temu przez Stefana Batorego (widoczna w tle na budynku ratusza), a podczas zaborów wielu Polaków przyjeżdżało tu na studia.
Więcej zdjęć z podróży na Instagramie: 1foot1guy
#podroze #estonia #tartu #dorpat #ciekawemiejsca #stopyboners #paznokcie #challenge #mojalewastopa
źródło: comment_Um2KjJ4RWzeJbUnmWv8C0CrdFRonNdRC.jpg
Pobierz