Aktywne Wpisy

Batonoski +57
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +328
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

zanim wbije sie prime to sie zesrasz , ta gra jest juz martwa ld
#csgo
- grasz 10 rankedów i łudzisz się że gaben da ci dobry trustfactor
-kupujesz prime i wtedy grasz prawie bez cheaterów
- Nie grasz
- Faceit / esea
No martwa w hoooy.
- Kup prime
- nie bądz toxic w grze (nie będą cię
źródło: comment_2RpOT1aMhM7sEeTNXQg6q9xgBRCNGipS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
gralem w cs go od poczatku wiec ogarniam faceity ,status prime itd ale co z graczem ktory ""przygode haha " z cs go zaczyna dopiero dzisiaj? pobiera gierka i na kazdym serwerze widzi haxy na fuull odpale którzy nawet nie
I tak, valve zrobiło kawał dobrej roboty dzieląc graczny na czitujących i nie. Przy modelu free2play nie mieli innego wyjscia bo zawsze będą ludzie którzy oszukują a w grze która jest za darmo to już w ogolę.
@podwale619: to samo piszą od 2015 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@podwale619: to musiales chyba w nie nigdy nie grac ;)
No TF to super rzecz - gram najczęściej z pewną grupą znajomych osób, spośród których
-mam zazwyczaj najwięcej gier na koncie steam i najwyższy level
-mam trochę skinów i innych przedmiotów na koncie
- ponad 1000 zagranych meczów na MM, z czego wyszedłem z meczu chyba tylko raz i raz dostałem kicka xD
-grając z randomami nie jestem za bardzo toxic (przynajmniej nie okazuję tego przez mikrofon/czat), nie kłócę się z przeciwnikami,
@omgoogle na prime tez jest pelno odpalow i sie z tym nic nie zrobi. Oprocz zakupu csa tez trzeba zaplanowac kupno jakiegos premium faceit lub esea
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/967kcq/my_trust_was_destroyed_climbing_back_from_the/e3ysueh/
Komentarz usunięty przez autora