Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
kot_do_drzwi +101
#mecz
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Skoro kobiety mogą mieć penisy, to kiedy pozbędziemy się staroświeckich nazw jak złącza męskie/żeńskie? Co to w ogóle za homofobiczne myślenie, że złącze męskie musi wchodzić do żeńskiego i odwrotnie?
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.quora.com/Is-it-a-little-sexist-to-call-cable-ends-male-female-It-disturbs-me-all-the-time
@Kempes: Mylnie zakładasz, że zaburzeniami płci zajmują się lekarze bardziej niż niespełnieni socjolodzy.
Banowanie na reddicie za stwierdzenie "kobiety nie mają penisów" to też prawackie urojenia? Karuzela #!$%@? się kręci i różne skrajne pogląda jak ten o złączach czy inne normalnieją.
@JateHews: Ale to nie jest zdanie tylko tej konkretnej osoby, ale także psychiatrów i psychologów, więć trochę nie ten dx. Musiałbyś sam tego doświadczyć, bo wątpię, żeby inaczej do Ciebie dotarło.
@PanFizyk: HOMOFOBICZNE. W sumie nawet gorzej niż wykopki co mylą orientacją z tożsamością płciową.
@JateHews:
A tutaj moje słowa " Ale to nie jest zdanie tylko tej konkretnej osoby, ale także psychiatrów i psychologów, więć trochę nie ten dx. Musiałbyś sam tego doświadczyć, bo wątpię, żeby inaczej do Ciebie dotarło".
Dzieci z jeziora Bodom - Podążaj za kosiarzem.