Wpis z mikrobloga

@Kempes: A na jakiej podstawie stwierdzasz, czy do nieznajomej osoby zwrócić się "Pan" czy "Pani"? Ja patrzę na wygląd zewnętrzny, nie zaglądam do gaci ani do dokumentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@PanFizyk Mamy XXI wiek i wiedzą o działaniu organizmu ludzkiego jest dużo większa niż w twoim XVI wieku. Lekarze jasno teraz mówią, że płeć definiuje i wygląda ciała człowieka i także działanie mózgu ludzkiego. Niestety nie zawsze idzie to w parze... tak działa Matka Natura, która cały czas eksperymentuje na organizmach na tej planecie.
  • Odpowiedz
@GoplanaLodz: Ale jakie do cholery urojenia? Wyślę ci linka który świadczy o istnieniu poglądów, które wyśmiewam tu, a ty dalej twierdzisz że to urojenia. Mogę takich wpisów na pęczki ci powysyłać.
  • Odpowiedz
@PanFizyk moge ci same mirko przeskrollowac pod takimi tagami, ktore nawrzucales i beda one jawnie obrazowaly urojenia prawacki na temat tego co "lewacy" pewnie beda chcieli zmieniać. Dla mnie to tez ciezkie #!$%@? mozgowe, gdy ktos dopiernicza sie do zlacz męskich i zenskich... Ale po prostu najwiecej snutych skojarzen pod takim katem doswiadczam z prawej strony. Nigdy zaden znajomy którego pewnie #neuropa nazwac mozna, nie wylecial z takim tekstem, ze mu coś
  • Odpowiedz
@GoplanaLodz: XD

Banowanie na reddicie za stwierdzenie "kobiety nie mają penisów" to też prawackie urojenia? Karuzela #!$%@? się kręci i różne skrajne pogląda jak ten o złączach czy inne normalnieją.
  • Odpowiedz
na pewno nie przez kontekst urojeń jakiejś zaburzonej osoby której wydaję się że płeć można sobie zmienić

@JateHews: Ale to nie jest zdanie tylko tej konkretnej osoby, ale także psychiatrów i psychologów, więć trochę nie ten dx. Musiałbyś sam tego doświadczyć, bo wątpię, żeby inaczej do Ciebie dotarło.
  • Odpowiedz
Sam piszesz że zdanie konkretnej osoby się nie liczy

@JateHews:

A tutaj moje słowa " Ale to nie jest zdanie tylko tej konkretnej osoby, ale także psychiatrów i psychologów, więć trochę nie ten dx. Musiałbyś sam tego doświadczyć, bo wątpię, żeby inaczej do Ciebie dotarło".

Dzieci z jeziora Bodom - Podążaj za kosiarzem.
  • Odpowiedz