@PanFizyk: Dwoch roznych autorow wypowiedzialo sie na dwie rozne sprawy, z czego jedna z tych wypowiedzi dotyczy sztuki w teatrze, a druga to alegoria linczu, w ktorym braly udzial dzieci. Ja wiem, ze prawiki bardzo cenia sobie spojny przekaz (pewnie dlatego portale typu wpolityce albo niezalezna sa praktycznie nie do odroznienia), ale uwierzcie - naprawde mozliwa jest sytuacja, ze autorzy w jednym medium nie mysla identycznie.
ale uwierzcie - naprawde mozliwa jest sytuacja, ze autorzy w jednym medium nie mysla identycznie.
@skandal01: oni tego nie rozumieją, bo w tych wszystkich niezależnych, wpolityce i innych propagandówkach wszyscy mają obowiązek mieć jedno zdanie na dany temat
@skandal01: No tak, Gazeta Wyborcza wcale nie słynie z dostosowywania poglądów politycznych do sytuacji. Na zdjęciu artykuł Wielińskiego, który, gdy zaczął się strajk nauczycieli na dobre, jednak ich poparł, bo są nie z PiSem a przeciwko. Obiektywnie w #!$%@?. ( ͡°͜ʖ͡°)
Dwoch roznych autorow wypowiedzialo sie na dwie rozne sprawy, z czego jedna z tych wypowiedzi dotyczy sztuki w teatrze, a druga to alegoria linczu, w ktorym braly udzial dzieci. Ja wiem, ze prawiki bardzo cenia sobie spojny przekaz (pewnie dlatego portale typu wpolityce albo niezalezna sa praktycznie nie do odroznienia), ale uwierzcie - naprawde mozliwa jest sytuacja, ze autorzy w jednym medium nie mysla identycznie.
@skandal01: a czy wy ogarniacie, że gazeta wcale nie musi miec spójnej wizji zawsze i wszędzie, ale wypadałoby, by jednak głoszone przez autorów tezy były zbalansowane, inaczej taka gazeta dryfuje w stronę tego memicznego lewactwa? Skoro autorzy piszą niezależnie, to a) wyborcza ma autorów, których większość zajmuje się szczuciem na elementy polskości, albo b) mają poważne kompleksy na tym punkcie. Zadam proste pytanie - dlaczego dziwnym trafem przy takich wydarzeniach,
@skandal01: @Dolanthesniffer: @CytrynowySorbet: Przecież Wyborcza niczym nie różni się od takiego wSieci, Polityki czy NCzasu, tež ma jedną ustaloną linię redakcyjną i jest tak samo gazetą polityczną. Nie próbujcie wmawiać, że jest to gazeta obiektywna i bezstronna xD
Nie próbujcie wmawiać, że jest to gazeta obiektywna i bezstronna xD
Świat nie jest zero-jedynkowy. To nie jest tak, że istnieje gazeta, która jest "obiektywna" i "bezstronna". Wszędzie pojawia się wpływ choćby pracowników, którzy piszą teksty. Nikt myślący więc nie twierdzi, że gazeta X jest obiektywna i bezstronna, można jedynie porównywać poziom tej bezstronności i
Chłopaki prośba, jak nie jesteście już nastolatkami, to nie noście dżinsowych krótkich spodenek... :( Ja wiem, reeee gorąco. Ale to nawet chłodne nie jest, bo za grube i nieprzewiewne absolutnie. Źle to wygląda, mówię Wam, zwłaszcza jak chłop 30 lat założy...
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #gazetawyborcza #heheszki #lewackalogika
@skandal01: oni tego nie rozumieją, bo w tych wszystkich niezależnych, wpolityce i innych propagandówkach wszyscy mają obowiązek mieć jedno zdanie na dany temat
@Sqbfd: sztuka: «utwór dramatyczny przeznaczony do wystawiania na scenie». Definicja sztuki.
1. Artystyczny obraz vs rzeczywistość.
2. Dwaj różni autorzy możliwie, że
@skandal01: Autorów jest dwóch, ale
Czy jeszcze ktoś kupuje i czyta Wyborcza czyli żydowską gazetę dla Polaków ?
Przecież to ściek.
nie wiem jakich „nas”, ja mówię za siebie
Świat nie jest zero-jedynkowy. To nie jest tak, że istnieje gazeta, która jest "obiektywna" i "bezstronna". Wszędzie pojawia się wpływ choćby pracowników, którzy piszą teksty. Nikt myślący więc nie twierdzi, że gazeta X jest obiektywna i bezstronna, można jedynie porównywać poziom tej bezstronności i