Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +228
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 63.6% (269)
- Nie 7.1% (30)
- Zrobić bachora 15.1% (64)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.2% (60)
#bekazlewactwa #honkhonk #clownworld #onz standardy laickości i praw człowieka według #neuropa
@Teraznaspokojnie: rozdają rowery na placu czerwonym?
Nie "ONZ tłumaczy", ciele moje, tylko to co piszesz, to treść listu wysłanego do ONZ przez rząd Brunei.
Gówno wiesz, źle zrozumiałeś przekazane ci informacje, zamiast je sprawdzić to lecisz srać na grupę społeczną, której nie lubisz. I kto tu jest honk honk, błaźnie? Już nawet nczas w swoim artykule na ten temat tak żałośnie nie kłamało xD
@ChamskoCytuje: niezły mindfuck mają teraz ci biedni lewacy. Jak to nie tylko państwo Islamskie (sponsorowane przez czołowe kraje arabskie) nie lubi gejów? Toż gotowi są pomyśleć, że niektórzy muzułmanie są gorsi od typowego katola xD