Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +282
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +578
I czapki z głów przed Dame. Udowodnił, że był w tym roku borderline all-nba first team bo w second powinien być na 100%
#nba
PG niby miał kontuzję, ale w zeszłym sezonie też miał miesiąc MVP a potem #!$%@?. Nie wiem właśnie czy on po prostu taki nie jest. Świetny na odpaleniu ale jak nie idzie to dupa.
Nie rozumiem Westbrooka, nie wiem gdzie leży problem.
@iAmTS: Portland też ma coś do udowodnienia. Wbrew pozorom wydaje się, że CJ też został przepłacony, ponieważ numerki pokazują, że McCollum zalicza powolny decline. Na tyle, że najpóźniej za 2 sezony nie będzie w stanie rzucać po 20 PPG. Chyba że zacznie wtedy
#!$%@?ć go i jego wymówki
Bierzesz łatwe punkty a nie pierwsze #!$%@? lepsze, bez myślenia o twoim skillu, procentach i szansach. Nie ma nic gorszego niż gość który niby wie, że czegoś nie potrafi ale robi to ciągle i ciągle, i ciągle. Zawsze #!$%@? tak samo, zawsze losowo, zawsze bez przemyślenia.
Zaakceptowałbym ataki z #!$%@?
Adams nie kreuje nic sam,
Co to ma być, ze te dwa lata to nawet nie