Wpis z mikrobloga

@carryON_: Co tu dużo mówić - wydajność na topowym poziomie, bateria trzyma mi 5-6h siedzenia na snapchatach, instagramach i facebookach z ekranem na 80% jasności. Jakość wykonania super, ale polecam zainwestować od razu w case bo telefon jest strasznie śliski. Jeżeli chodzi o dźwięk - początkowo był taki sobie jak na flagowca - strasznie płaski, ale gdzieś pogrzebałem w ustawieniach, przestawiłem coś i gra ok. Przedni aparat - meh moim zdaniem
  • Odpowiedz
@EmANDeM: świetnie, dziękuję za tak obszerny opis :D

wygląda na to, że spełnia wszystkie moje wymagania:)
a jak wygląda w nim kwestia ekranu? Korzystam obecnie z SGS8 i boje się, że zanotuje nawet donwgrade w stosunku do obecnego stanu rzeczy.
  • Odpowiedz
@carryON_: Trudno mi porównać z SGS8 bo takie porównania najlepiej robić mając dwa telefony obok siebie. Jedyną uwagą jaką mogę mieć co do ekranu to to, że sprawia wrażenie, że może być ciut ciemniejszy przy takim samym natężeniu podświetlenia od Samsunga. Kolory też mogą być troche bardziej delikatne.
Ale tak jak wspomnialem - najlepiej by się porównało mając dwa obok siebie :) Jak masz jakiś elektromarket niedaleko siebie to zajrzyj może
  • Odpowiedz