Aktywne Wpisy

janekhe +13
Zaraz mnie p-----e k---a, z------y komar p--------y w dupe smiec juz drugi raz mnie obudzil i u----l w dupsko i s-------a od godziny nie moge znalezc, ukryl sie lepiej niz jaworek

Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#

Przenioslem sie w piatek do plusha, a dzis aktywowali mi karte. Gdyby komus podobnie jak mi nie bedzie sie chcialo wczytywac w regulamin to tylko podpowiem, ze "przez pierwsze 3 miesiace korzystasz z nielimitowanej transmisji danych" oznacza to, ze pakiet jest powiekszony o 5gb. "Na stronie moze jest i tak napisane,ale w umowie, ktora Pan podpisal jest inaczej"
I fiut sie rozlaczyl.
Nie mam tych papierów przy sobie, ale cos czuje, ze bede musial przestudiowac je jeszcze raz. Moze wiecej takich smaczkow bedzie
źródło: comment_IpY98jdqNiahBhmc9PugAdItyE4ZfHGK.jpg
Pobierzzadzwonilem na wasza infolinie potwierdzic, ze wszystko jest tak jak trzeba. Tzn darmowe 3 miesiace abonamentu, social free i youtube do oporu przez 3msc. Tutaj przy ostatnim wasz konsultant parsknal smiechem. Kazal poczekac minute i wrocil z taka informacja jak podalem wyzej o zwyklym powiekszeniu pakietu. Tak, jak teraz czytam o tej promocji to wychodzi na to, ze trafilem na zwyklego debila co sam nie wie o czym mowi
Dodatkowo jest przyznane 10 GB do wykorzystania, licząc od czwartego okresu rozliczeniowego na przesyłanie i odbieranie danych w ramach YouTube. Oznacza to, że przez pierwsze 3 miesiące nie ma przydzielonej konkretnej liczby GB