Wpis z mikrobloga

@guest: wnętrze Tesli jest minimalistyczne, tak samo jak design smartphonów. Za 10 lat Tesla nadal będzie wyglądać tak samo dobrze w środku, bo to co najważniejsze - panel sterowania, zawsze będzie świeży i zaktualizowany.

Po co Ci przyciski w samochodach zajmujące przestrzeń, których używasz 2 razy w roku?
W domu musisz mieć nieziemsko jeżeli chodzi o design.

@noisy: mam, a siedziałeś kiedyś np. w nowym BMW, albo Tesli?

Bo ja tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I myślisz że kto ma większe doświadczenie teraz i lepiej potrafi ocenić jakość wnętrza? Ty? ;)
nie możliwe żeby ktoś kiedyś dogonił nokie. Technologie, patenty, ludzie, fabryki. No nie da rady ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Atreyu: nokii nikt nie dogonil. Wymyslono po prostu nowe produkty ktore stare rozwiazania pograzyly.
To samo teraz pisza o tesli ze nie ma szans nadgonic gigantow motoryzacji, tylko ze oni probuja robic cos calkiem innego.
Ofc tesle w ten sposob tez ktos moze sprzatnac jakas nowa technologia ale
Wymyslono po prostu nowe produkty ktore stare rozwiazania pograzyly.

@GokuMK: produkty czy rozwiązania?

Bo nokia N95 sprzedawano w tych samych sklepach co pierwsze smartphony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gratuluje, siedziałeś w aucie :)

@noisy: a ty co znasz jakość wykończenia tylko z internetu? XD

no opowiedz nam o tym jak tesla jest wykonana, chętnie posłucham teoretyka
@Atreyu: Miałem okazję Teslą jechać dwa razy. Raz jako pasażer (i tu Cię zaskoczę, bo ten przypadek mam udokumentowany, screenshot z mojego Ubera)... oraz raz jako kierowca, również w Oslo, ale rok później. Niestety dalej nie było mi zaznać pełnego przyśpieszenia w Tesli... warunki pogodowe w obydwu przypadkach temu nie sprzyjały.
noisy - @Atreyu: Miałem okazję Teslą jechać dwa razy. Raz jako pasażer (i tu Cię zask...

źródło: comment_2ZFeff4245Y6lJGuP6jH46cU7Xk9VcK7.jpg

Pobierz
produkty czy rozwiązania?

Bo nokia N95 sprzedawano w tych samych sklepach co pierwsze smartphony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Atreyu: Kwestia definicji. Czym jest telefon komorkowy a czym jest smartfon. I czy to jednak nie sa dwa calkem rozne produkty? Kazdy smatrfon ma wszystko co miala komorka, ale telefony komorkowe nie maja nawet ulamka tego co ma smartfon. Smartfonowi blizej do PC'ta i dlatego to producenci kompoterow zdominowali