Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +37
źródło: jedzzwykopem
Pobierz
AXSIS +12
Zawsze zastanawiałem się jak to jest poznać swoją pierwszą miłość w wieku nastoletnim w czasach szkolnej beztroski. Obawiam się, że gdybym teraz w okolicach trzydziestki poznał kobietę do związku to już nie będzie to samo jak gdybyśmy byli nastolatkami. Brak tego żaru, emocji, niewinności i nauki siebie nawzajem.
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na

źródło: comment_uRjUIurCVyO1BBXItcLfW1eWDnzCU1l9.jpg
Pobierzźródło: comment_EQgjRNKCyMefPhLEm3ZMXfR1m0wrExN6.jpg
PobierzPo co Ci przyciski w samochodach zajmujące przestrzeń, których używasz 2 razy w roku?
@noisy: wnętrze dawoo tico też jest minimalistyczne
źródło: comment_1GsnW2QTIGZ5zDsVi6nx3kwtWL2BAgqY.jpg
Pobierzźródło: comment_IsskmCWGMUSgQLjZ7UHRJ75zOIBXrvX1.jpg
Pobierz@noisy: mam, a siedziałeś kiedyś np. w nowym BMW, albo Tesli?
Bo ja tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I myślisz że kto ma większe doświadczenie teraz i lepiej potrafi ocenić jakość wnętrza? Ty? ;)
@Atreyu: nokii nikt nie dogonil. Wymyslono po prostu nowe produkty ktore stare rozwiazania pograzyly.
To samo teraz pisza o tesli ze nie ma szans nadgonic gigantow motoryzacji, tylko ze oni probuja robic cos calkiem innego.
Ofc tesle w ten sposob tez ktos moze sprzatnac jakas nowa technologia ale
@GokuMK: produkty czy rozwiązania?
Bo nokia N95 sprzedawano w tych samych sklepach co pierwsze smartphony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: wow. Gratuluje, siedziałeś w aucie :)
@noisy: a ty co znasz jakość wykończenia tylko z internetu? XD
no opowiedz nam o tym jak tesla jest wykonana, chętnie posłucham teoretyka
źródło: comment_2ZFeff4245Y6lJGuP6jH46cU7Xk9VcK7.jpg
Pobierz@Atreyu: rozwiazania ofc.
@Atreyu: Kwestia definicji. Czym jest telefon komorkowy a czym jest smartfon. I czy to jednak nie sa dwa calkem rozne produkty? Kazdy smatrfon ma wszystko co miala komorka, ale telefony komorkowe nie maja nawet ulamka tego co ma smartfon. Smartfonowi blizej do PC'ta i dlatego to producenci kompoterow zdominowali
@JayCube: Tylko, że N95 i inne Nokie w tym czasie miały Symbian.