Aktywne Wpisy
Charleswhite +321
Wszystkim co tak pieprzą, że głosowanie na PO to zła decyzja, nawet jak PiS jest do dupy przypomnę tylko kilka faktów z ich rządów, które przemawiają na ich korzyść.
1. Byliśmy słuchanym i szanowanym partnerem w UE. W Gdańsku jak równy z równym siedzieli razem kanclerz Niemiec, premier Polski i prezydent Rosji. Taka sytuacja to dyplomatyczny sukces, którym nigdy się PiS nie pochwali.
2. PO miało jaja przeprowadzić trudne reformy dla Polski,
1. Byliśmy słuchanym i szanowanym partnerem w UE. W Gdańsku jak równy z równym siedzieli razem kanclerz Niemiec, premier Polski i prezydent Rosji. Taka sytuacja to dyplomatyczny sukces, którym nigdy się PiS nie pochwali.
2. PO miało jaja przeprowadzić trudne reformy dla Polski,
Menow +52
#hotelparadise Oliwia potwierdziła wersje Justyny, moim zdaniem to spore przekłamanie, ze nie pokazano nam dramy Srocha i sratori.

Jak nazywał się narkotyk, po którym był odlot do innego wymiaru?
Było to podobno kolorowe doznanie, geometryczne figury podobno wokół, jakieś kojące ciepło i poczucie, że to miejsce jest właśnie domem, gdzie byliśmy w miejscu z jakimś czymś co pokazywało nam jakieś obrazy i prawdę etc.
Zapomniałem nazwy, podobno trzyma kilka minut.
o właśnie, muszę spróbować.
Oglądałem materiał na discovery o tym i jakoś mnie zaciekawiło.
@CacyIsBack: A czemuż to?
Komentarz usunięty przez autora
Raz a dobrze, pamiętaj
Ja np dziś czuję taki niedosyt po kwasie xD znów się zawiodłem
Za mało po prostu wziąłem i tyle
Następnym razem wezmę więcej akat benc
Tylko mnie powyginało jak paragraf na łóżku, byłem powykręcany jak świński ogon i blagalek, by faza minęła xD
@login4znaki przeczytaj se czemu
To był akat mój pierwszy raz, ale też i ostatni xD ale spróbuję jeszcze raz kiedyś
chyba że wrócę do buperki i.v. ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo kusi