Wpis z mikrobloga

@SerasVCT: wymień same tuleje, kosz dobry tulei to połowa kosztu tego zestawu, który podałeś więc sobie odpowiedz czy jest sens się bawić w niskiej jakości zestawy, które po pół roku będą na śmietnik.
@SerasVCT: zestaw będzie git ale zastanów się czy jest sens wydawać tyle siana, ja przez całe 3 lata wymieniłem tylko tuleje pływające z tyłu i nic więcej nie tykałem, autem ciągałem przyczepki, był nie raz zapakowany po brzegi i nadal zawieszenie z tyłu nie ma luzów, taką kasę lepiej wydać na inne rzeczy typu lepszy olej, filtry, kupić zestaw startowy(uszczelka podstawy filtra oleju, uszczelka pokrywy zaworów, kompletna odma) itd.
@Arturrow: No niby sensu nie ma, bo kilka rzeczy jeszcze mniej ważnych jest do zrobienia, ale kupiłem samochód z zamiarem długiego czasu użytkowania i chcę, żeby było dobrze. Póki inne rzeczy typu właśnie odma, czy uszczelki nie siadają, to będę je robił w następnej kolejności, jak znowu będę miał siano za te 2, czy 3 tygodnie ale zrobię, żeby już na przyszłość się o to nie martwić.
@Arturrow: Jeszcze jedno pytanie. Czy jak chcę kupić kilka rzeczy, to lepiej każdą osobno gdzieś na alledrogo szukać, czy lepiej wszystkie na raz w jednym sklepie? Na allegro pewnie taniej, ale przesyłki osobno. Polecasz jakiś sklep internetowy?