Aktywne Wpisy
Polejmnie +310
Joanna Steinmann, polka. Przewoziła migrantów z Polski do Niemiec.
Jej syna skatowała na śmierć w parku grupa migrantów.
Poniżej zdjęcie Pani Joanny , a w komentarzu kolejne już po zdarzeniu.
Podobno dobro wraca,. Widocznie to co Pani Joanna robiła nie było dobre.
https://www.nius.de/articles/stark-fuer-ihren-toten-sohn-deutschlands-tapferste-mutter/ad93990a-db36-4e86-8851-3a42a1e4120b
Jej syna skatowała na śmierć w parku grupa migrantów.
Poniżej zdjęcie Pani Joanny , a w komentarzu kolejne już po zdarzeniu.
Podobno dobro wraca,. Widocznie to co Pani Joanna robiła nie było dobre.
https://www.nius.de/articles/stark-fuer-ihren-toten-sohn-deutschlands-tapferste-mutter/ad93990a-db36-4e86-8851-3a42a1e4120b
olya +40
10 lat temu można byłoby mnie nazwać lewaczką. Dziś moje poglądy polityczne i moja tolerancja nabrały obrotu o 180 stopni. Dojrzałam? Nie, ale nabrałam pewnego życiowego doświadczenia. Stałam się dużo bardziej konserwatywna w kwestiach LGBT, uchodźców oraz socjalu. Aktualnie doświadczyłam na swojej skórze paskudna, socjalną politykę Niemiec, która tłamsi tych uczciwie pracujących wspierając leniwych. W aktualnej spółdzielni mieszkaniowej mamy mieszkanie od 8 lat. Złożyliśmy wniosek o zmianę mieszkania, bo na 4 osoby
- 60 sekundowe opóźnienie w wysyłce smsów (Orange)
- komunikat "nie ma takiego numeru" przy dzwonieniu na niektóre numery z innych sieci (Orange) - to chyba ogarnąłem fixa jako pierwszy w Polsce
- brak "caller id" przy połączeniu przychodzącym (Play)
- aktywacja kodeka EVS (Play, Orange)
W przypadku Playa mam w pełni działający profil z volte + wifi calling, dla Orange tylko w pełni działające volte.
Może będzie też wifi calling dla orange, natomiast to pewnie z kilka dni grzebania żeby znaleźć brakujący element.
Jeżeli ktoś z was ma aktywne volte w telefonie i nie są mu obce narzędzia takie jak QPST, PDC i EFS Editor, i po wybraniu "najbardziej działającego" profilu natknął się na jeden z powyższych bugów to chętnie go pokieruję żeby poprawić ustawienia (。◕‿‿◕。)
P.S.
Jak chcecie się pobawić w volte to aktywacje usług na karcie SIM zaczynacie tak:
Orange: instalujesz aplikację orange wifi calling i łączysz, później można wywalić
Play: dzwonisz na bok i mówisz "proszę o aktywację wifi calling"
#xiaomi #oneplus #android #orange #play
has. *#*#869434#*#* is vowifi carrier checkdisable code and *#*#86583#* #* is volte carrier check disable code.