Aktywne Wpisy
antc111 +15
Ach te znaki ... Mały zydek na 3 ostatnich wizytach zagranicznych miał założą zielona bluzę ( Ukraińcy na początku wojny wytknęli mu że popyla garniturach to zmienił code) teraz razem z żoną na czarno czerwono dodatkowo zmienił herb Ukrainy na oun-m. W polityce nie ma przypadków są tylko znaki.
#wykop #ukraina
#wykop #ukraina
konserwix +253
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tylko dlaczego normalni ludzie muszą cierpieć przez te wasze dziwactwa? Dlaczego nie mogę normalnie zrobić zakupów w weekend? Ten wasz cały kościół aż tak bardzo musi ingerować w funkcjonowanie państwa? Nawet w zakładowej stołówce gdzie pracowałem (państwowa firma) nie było mowy żeby w piątek dostać coś innego niż pierogi, naleśniki itp.
Tak jak powiedziałem, jeżeli wasza wiara narzuca wam jakieś cudaczne ograniczenia to powinien to być tylko i wyłącznie wasz problem. Na normalnych ludziach nie powinno się to w żaden sposób odbijać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym dochodzą do tego również utrudnienia handlu w dni świąteczne: Trzech Króli, Boże Ciało, Poniedziałek Wielkanocny, Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny, Wszystkich Świętych oraz Pierwsze i Drugie Święto Bożego Narodzenia. Dla osób, które wyznają inną wiarę niż wasza lub nie wyznających żadnej, powyższe
Co do świąt też uważam, że to jest niesprawiedliwe i święta religijne nie powinny być z automatu wolnymi od pracy. Pytanie tylko czy chcemy wyrzucić wszystkie święta religijne z np. Bożym Narodzeniem włącznie,
Stan w weekend za lada
Po pol roku napisz czy wciaz jestes za handlowymi niedzielami
Tym bardziej Cie nie rozumiem
Raz na miesiąc musze iść w sobotę na 6 godzin do pracy i... Rzygam tym
Komentarz usunięty przez autora
I wszystkiego dobrego!