Aktywne Wpisy
Linnior88 +17
Czemu ludzie nie chcą mieć dzieci , przecież to chyba mile uczucie spędzać z kimś czas przekazywać wartości i się opiekować :3
dziobnij2 +83
Mam 34 lata i całe życie mieszkam z rodzicami. Nie wiem co to znaczy mieszkać samemu. W tym wieku muszę słuchać rodziców katolików, przestrzegać ich zasad, bo przecież mieszkam w ich mieszkaniu. Nie potrafię wynająć mieszkania, bo mam niepełnosprawność w stopniu znacznym i rentę 1620 zł. Za takie ochłapy nie wynajmę nawet pokoju, bo niemiałbym za co kupić jedzenia i butów. Poza tym z obcymi mieszkać nie chcę. Nie dałbym rady mieszkać
@DoWhatYouWantButThinkAboutTheOmen: nikt nie umie tutaj z was czytać ze zrozumieniem?
@Zerodutch: @Salty_donut: @923y4uyhfds89yf89asyhfp2bqf4fu: NIE WARTO robić prawka na same automaty. Warto zrobić normalne prawo jazdy nawet jak się nie ma auta. Prawko na same automaty, szczególnie w Polsce to w sumie prawie bezwartościowy papier jesli przyjdzie nam jechać czyimś autem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@DoWhatYouWantButThinkAboutTheOmen: sam mam automat z łopatkami i jest to zwyczajnie wygodniejsze i fajniejsze rozwiązanie niż manual, ale chodzi o to, ze na takim prawku nie pojeździsz czyimś samochodem jak będziesz musiał i będzie to manual. Wszystko zależy od Twojej sytuacji, czy w ogóle masz takie potrzeby. Jeśli uważasz, że będziesz jeździł tylko swoim to rób na automat i