@pepkodziobak: po pijaku ja i Ona, trochę tam cisnąłem pod koniec przed finishem a że bolało to wyszedłem. Z nawilżeniem ofc. Nigdy w pupe nie miała. Przed orgazmem jak jest na górze to wkładam deliktanie palca i penetruje delikatnie analnie, i to jej się raz podoba raz nie. Więc sam już nie wiem....
@Iszkur: z analem to loteria czasem może boleć czasem nie. O dziwo dobrze robi oliwka dla dzieci bobino, dobry poślizg, no i jednak trzeba być delikatnym
@Iszkur: Większość loch (nieważne, czy nieśmiałe i słodkie, czy #!$%@?łe karyny) zazwyczaj nie potrafi docenić swoich zwieraczy z kilku powodów: -kojarzą im się z syfem i smrodem, dlatego uznają je za najbardziej intymną i zakazaną część ciała -jakiś #!$%@? profan kiedyś próbował sforsować drzwi do świątyni, nie wyobrażając sobie, że potrzebuje narzędzi zarówno duchowych, jak i cielesnych -plaże lubią oddawać cześć tępocie, przesądom, legendom i starożytnym dogmatom
#pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki
-kojarzą im się z syfem i smrodem, dlatego uznają je za najbardziej intymną i zakazaną część ciała
-jakiś #!$%@? profan kiedyś próbował sforsować drzwi do świątyni, nie wyobrażając sobie, że potrzebuje narzędzi zarówno duchowych, jak i cielesnych
-plaże lubią oddawać cześć tępocie, przesądom, legendom i starożytnym dogmatom
Zatem wstyd, złe doświadczenia