Aktywne Wpisy
dupox +65
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Jak ktoś może mieć uszkodzony kręgosłup to go nie ruszajcie tylko trzymajcie głowę tak żeby mógł oddychać. Nie wyciągajcie nikogo z samochodu jeżeli nie ma groźby zapalenia.
Update: nie przeżyła https://tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news,z-duza-sila-uderzyl-w-slup-zginela-kobieta,288872.html
#warszawa #polskiedrogi #wypadek
lub innego zagrożenia życia
Komentarz usunięty przez autora
Ehh.
Z innej strony, ciekawe ile jechała. Samochód trochę dostał ale to uderzenie boczne i to w słup. Nie zdziwił bym się gdyby w chwili uderzenia miała 40 km/h
Obstawiam więc że miała ok 40 km/h w chwili zderzenia. Więc jechać mogła 50-60 km/h
Niektórzy i tak powiedzą że pirat drogowy.
Aż prosi się o tag #dumbwaystodie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy to było przyczyną śmierci pasażerki? Czy zginęła bezpośrednio w wypadku? Bo jeśli w wypadku to pewnie @
@europa: jak otworzyłem drzwi pasażera to kierująca miała puls i oddychała. Ludzie chcieli ją wyciągać ale przy uderzeniu bocznym założyłem że będzie miała uszkodzony kręgosłup więc trzymaliśmy jej głowę żeby miała drożne drogi oddechowe i monitorowaliśmy puls. Niestety mocno siniały usta a w końcu zaczęła z nich lecieć krew. Dalej przyjechała straż więc pojechałem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu