Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Increev: jeśli nowy to będzie problem.
Z NFC do 1000 i nie jakieś noname to mi note 3.
Kupiłem i NFC działa. Ale aparat to jest .
Jest jeszcze jakaś Motorola u chińczyka za 600 PLN. Był NFC ale aparatu nie sprawdzałem.
Reszta telefonów z NFC to jakieś firmy których nazwy nie pamiętam. Chyba trzeba poczekać mi9se
  • Odpowiedz
@Increev z tego co widzę na XDA jest GCam na Nokie 8, więc jakość fotek można jeszcze polepszyć szczególnie tych w gorszych warunkach oświetleniowych - jest niezły tryb nocny, który robi robotę. Wieczorem mogę podesłać ci fotki i sam zobaczysz różnice. Tylko u mnie będzie to Moto G7 Power. Będzie widać zmiany na + w każdym razie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Increev Pixele mają nieźle aparaty. Tryb nocny czasami potrafi nieco przesadzić i zdjęcie jest za jasne (brakuje tego "charakteru" wieczornego zdjęcia), ale to tylko moje widzi mi się. Wielu osobom to jednak odpowiada i robi niemałe wow. Dobrze, że można mieć GCama na innych telefonach, zawsze coś lepszego od stockowej aplikacji aparatu. ()
  • Odpowiedz
@Sl_w_k_1 na OP6 też jest GCam, także wiesz. :D Można śmiało rozważyć moim zdaniem.

Z drugiej strony w X-Kom mają Pixele w niższych cenach z kodem promocyjnym "wielkanoc".

Pixel 2 2299 zł - wersja 4/64, biały i niebieski
Pixel 2 2399 zł - wersja 4/128 czarny

Mają też OP6T 6/128 za 2249 zł. ʕʔ
  • Odpowiedz