Aktywne Wpisy
Lelkomtu +90
Piospi +251
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
właśnie dlatego się tego nie zrobiło
haha ale dzbany jestescie :D 4 tony wody, nie lodu! Czaicie ze to nie jest BRYŁA, a ciecz? i nie #!$%@? z powietrza z predkościa która przetnie cokolwiek na pół. Jak sie ją zrzuca to ona nie #!$%@? z siłą newtonów jakgdyby zrzucić 4 tony czegoś co jest spojone :D Fizycy #!$%@?! Wykop.pl znajdziesz tu ekspertów od wszystkiego!
Ładunek "wodny" zrzuca się na jakimś odcinku, a nie w jednym centralnym miejscu (10m od obiektem) - nie ważne, czy zrzut robi śmigłowiec czy samolot. Wystarczy wpisać w google "firehawk sikorsky drop" lub cokolwiek innego, a nie wklejać filmiki z pajacowania
Dzieki właśnie miałem mu to tlumaczyć że to jest różnica wylać wszystko tak jak na tym zmontowanym filmiku (bo jakoś kamery nie uwieczniły momentu wyginania się samochodu, a top gear jest takim dokumentem jak filmy brazzers) a zrzucać coś na ogień.To co spada do raczej "chmura wody" a nie strumień jak z... dzbana. XDDD
Mogli zrzucić pianę? Mogli. Wodę? Mogli. Czy to