Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii lub zaplusuj ten komentarz, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
#iiwojnaswiatowa #niemcy #dania #historia #historiajednejfotografii #ciekawostkihistoryczne #ciekawostki
Już jakiś czas temu gdy chciałem się dowiedzieć co się z nim stało oznajmiono mi że poszedł na złom (╯︵╰,)
Inna sprawa, że te hełmy to żadna rzadkość i można taki kupić już od ok 100 zł.
@Zwiadowca_Historii: Twój dziadek to mistrz xD
https://www.olx.pl/oferty/q-hełm-niemiecki/?search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc