Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Ja lubię mięso i wędliny, więc to też jem, ale na obiad nie zalewam tego wszystkiego toną sosu. Na obiad polecam smażone młode ziemniaki na masełku z jogurtem, lub kefirem, posypane podsmażoną cebulką, lub koperkiem. Do tego sadzone jajko może być. Jajka są zdrowe i w diecie powinno występować.
Ja kocham ser żółty i biały, więc
*mały druczek każe liczyć ile się kalorii zjadlo i ile spaliło. Tak długo jak będzie deficyt kalorii tak długo będziesz chudła. Każdy tydzień z deficytem 4000kcal to pół kilo mniej. To czysta matma.
Dobrze jest odstawić cukier bo ma on kijowy efekt na nasze ciało i
@frajerska_chmura: brakuje zmian ponieważ ciało woli sprawić abyś była w whoy zmęczona ale ochronić Cię przed utratą odłożonego tłuszczu. Trzeba się ruszać i palić kalorie. Z biegiem czasu (lat) z braku ruchu i ciężaru tracisz tkankę mięśniową która zastąpiona jest flakiem skornym wypełnionym wodą i tłuszczem. Rusz supeczke koleżanko. Chcesz więcej
@silentpl: skoro piszesz o Chodakowskiej, to chyba się tutaj pomyliłeś, bo ona zawsze mówi "Dieta to 70% sukcesu" etc., nie żebym się czepiał