Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +143
#przegryw
Ale mnie kurrrvica strzeliła po obejrzeniu tego ścierwa z Pruszkowa... Jeszcze moderacja usuwa posty broniąc tej tępej karyny i reszty patologii... Aż nienawiść we mnie do społeczeństwa znów zaczęła kipieć
Ale mnie kurrrvica strzeliła po obejrzeniu tego ścierwa z Pruszkowa... Jeszcze moderacja usuwa posty broniąc tej tępej karyny i reszty patologii... Aż nienawiść we mnie do społeczeństwa znów zaczęła kipieć
wykopowa_ona +19
Nie jestem katoliczką, wychowałam się w protestanckiej rodzinie. Na porządku dziennym było czytanie Biblii. Znam ją całkiem dobrze. Choć mój światopogląd jest już znacząco różny od tego, w czym zostałam wychowana.
Poszłam na studia, na filologię polską. Znacząca większość mojego roku to były osoby określające się jako katolicy i niejednokrotnie na zajęciach byłam przez studentów z mojego roku wywoływana do odpowiedzi w sprawach związanych z Biblią i wyznaniem, w jakim się wychowałam.
Poszłam na studia, na filologię polską. Znacząca większość mojego roku to były osoby określające się jako katolicy i niejednokrotnie na zajęciach byłam przez studentów z mojego roku wywoływana do odpowiedzi w sprawach związanych z Biblią i wyznaniem, w jakim się wychowałam.
#glupiewykopowezabawy #zebroplusy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
liczylem na ciekawe wpisy
a tu wyszla zenada kompletna
nie zgłaszałem bo po #!$%@? xD wszystko tylko nie konfident zapluty elo
NO POWAŻNIE USUNIĘTE? Mój profilowy został pochwa lony, chciałem mamie się pochwalić i wyszedłem na debila, bo wpis usunięty, #!$%@? noooo