Wpis z mikrobloga

@Maljevic: ja mam w nc+go i nie narzekam, niestety porównania dużego nie mam, bo na oficjalnej stronie Eleven korzystałem z trzy dni, wtedy kiedy na swoim FP na facebooku udostępniali kody promocyjne. Niby się nie zacinało, ale od 2 miesięcy oglądam przez nc+go i tam działa kozacko.
@Maljevic: ja mam playera, 15zl/msc. mam tam wszystkie canal+ sporty, eleveny 1-4, eurosporty i z innych to jakies hbo/tvny. dodatkowo tam jest duzo programow do oberzejnia jakiś tefałenowskich. Czasem podczas transmisji mi przycinało, ale nie wiem czy to wina neta czy playera. na następny miesiąc wykupię chyba gdzieś indziej z ciekawości.
@Maljevic: korzystałem z wp pilot i byłem zadowolony, teraz wykupiłem bezpośrednio w eleven, mam apple tv i apke eleven i też jestem zadowolony :) opóźnienie mi nie przeszkadza, jest chyba 1min
@Maljevic Jak masz nc+ to chyba oczywiste że tu najkorzystniejszej. W tamtym miesiącu byla promocja na eleveny dla abonentow. Do 3 miesiecy za darmo, potem po 11.90 miesiecznie. W zależności od wysokości abonamentu w nc+ można dostać eleven w roznych cenach. Dla tych co mają niskie abonamenty jest po 15.90. Dla tych z średnim np za 60 zl to daja ekeven po 11.90. Dla tych co placa blizej 100 zl lub więcej