Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +164
No heloł
Kopytnik_1 +19
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
#wygranaprzegrywa
Wczoraj kompletnie nie miałem okazji pobiegać, w pracy byłem do 20, potem spotkanie ze znajomymi, kompletnie dałem ciała z organizacją dnia i trochę byłem na to zły.
Dzisiaj pierwsze bieganie, niestety jestem trochę zawiedziony, udało mi się przebiec bez przerwy tylko 12 minut z hakiem. Szczerze myślałem że dam radę więcej.
W sumie dla mnie to motywacja teraz bo dokładnie za 10 dni mam założone że przebiegne 20 minut bez zatrzymania. Do 30 kwietnia planowo powinienem przebiec 30 minut bez przerwy ale czy się uda? Zobaczymy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozostaje tylko wziąć się do pracy, mam nadzieję, że jutro zakwasów nie będzie, planowo powinienem mieć przerwę ale jeśli będzie ok z nogami to wskoczę na rowerek i też pojadę tyle ile się uda chociaż zakładam że dobrze by było te 20 kilka minut pojeździć.
Waga delikatnie w dół, dzisiaj 95.7.
Weekend w delegacji, myślę że tam podskoczy parę gram ( ͡° ʖ̯ ͡°) Muszę sprawdzić czy na tych wioskach jest opcja coś pobiegać, to może z rańca wyskoczę coś delikatnie pozwiedzać.
Walczymy dalej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja się zabieram do biegania jak rak do prdolenia, totalnie brak mi motywacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Problemem jest to, że czasami właśnie lenistwo wygrywa.
Aha, jeszcze nigdy nie wróciłem zły z biegania, zawsze humor na plus. Czy przebiegniesz 30 minut czy 10 to i tak samopoczucie będzie na plus. Warto spróbować bo do stracenia masz tylko kilka