Aktywne Wpisy
Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
PetalMind +161
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
Ale ta gra jak na dzisiejsze czasy jest archaiczna. Bardzo męczy konieczność klikania każdej "postaci"/pojazdu z osobna, by np. kazać mu gdzieś iść/jechać lub coś zaatakować.
Tragiczne jest też to, że jak im każę coś robić, to oni to robią, np. każę atakować budynek, oni to robią, w międzyczasie przybędzie wróg i strzela w nich, a oni co? Po prostu sobie stoją jak stali i strzelają w ten zasrany budynek, zamiast w atakujących.
Też mają tak dziwnie, że jak wróg stoi daleko i jest on typu atakującego na dalsze odległości to oni stoją jak te łosie w jednym miejscu i pozwalają się bombardować, zamiast podjechać bliżej i kontratakować.
Mam świadomość, że gra ma swoje lata, ale patrząc na nią z perspektywy dnia dzisiejszego, to ta gra męczy mocno.
Chyba pogram w Dune 2000, albo C&C (które z resztą jest legalnie do pobrania z neta).
#retrogaming #gry #dune2 #grykomputerowe #rts
@michael323: https://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=26468 Może będzie działało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Memberwind: Deviatory mi nigdy nie pasowały. NI dość, że zasięg nieco krótszy nić normlanych launcherów, to dodatkowo ta rakieta trzy razy nie koloruje nic, a za czwartym np dwa pojazdy na raz.
Straszna nie wiadoma to używanie Deviatorów.
Jak przechodzę grę nimi to szczerze mówiąc nie używam ani ich, anie sabotażystów, których sensu wykorzystywania też nie rozumiem.
To samo w drugim przypadku, to byłoby idiotyczne gdyby jednostki biegły przez pół mapy żeby wbiec w fortyfikacje i dać się zabić bo dalekosiężna artyleria fartem kogoś trafiła.
Androida ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LarsKopytko: Chodzilo bardziej o to, że zamiast stać i dawać się zabijać, powinni choć trochę myśleć, jak i tak stoją i nic nie robią, to niech chociaż wrócą do bazy.
Na Google Play też jest, ale trzeba mieć Dune 2 wersję PC-tową na pamięci telefonu/karcie pamięci.
http://tasvideos.org/GameResources/DOS/Dune2.html