Wpis z mikrobloga

Czyli prostytutki też nie są głupie?

@Aokx: a skąd takie założenie? Prostytutka =/= kobieta bez szkoły, bez wykształcenia i bez umiejętności myślenia. Wszyscy dobrze wiemy, że nie jest to szanowany zawód, bo jednak jest to seks za pieniądze, ale zakładanie, że prostytutki są głupie, jest głupie samo w sobie, bo świadczy o tym, że ktoś ma słabe pojęcie o świecie.
@kejterr: @rad_kop: @Trzesidzida: reagujecie, jakbym napisała, że dawanie
@Nidor: xD Szkoła nie robi Cię mądrym po pierwsze, staretypy są takie że dziwki to karynny a karynny są głupie. Ty masz żałosne kobiece tfu! pojęcie o świecie, nawet mi Ciebie żal
@Nidor Ja żadnych insynuacji nie snułem i nic sobie nie dopowiadam. Mi się w ogóle w głowie nie mieści jak na takim czymś można się wypromować i trzepać kasę. Najwyraźniej nie rozumiem do końca świata w którym żyję.
@szyderczy_szczur: szacun ze takie gówno jakie powstało po tych filmikach, które udostępniła kilka lat temu przekuła w sukces. Tak, to ze rano nie musi wstać do roboty i sobie żyje tak jak chce i to na wysokim poziomie (ciuchy od lv, bape itd) to jest w jakimś stopniu sukces.
@michael93pl: Linkiewicz to kobieta, która kiedyś zyskała niepopularną popularność przez to, że pochwaliła się na Snapchacie, że razem z koleżanką wsiadły do autobusu jakiegoś zespołu muzycznego po ich koncercie i obrabiały każdego po kolei. Potem wstawiała jeszcze jakieś filmiki wiadomej treści i głównie przez to się wybiła w tej swojej niszy.

ehe i na pewno wiedziala ze to sie skonczy taka popularnoscia xd

@BrakWolnegoLoginu: szczerze mówiąc, gdy przypominam sobie jej
@aycan: zastosowałeś gówniany chwyt erystyczny czym udowodniłeś, że nie masz już argumentów w dyskusji, po prostu powiedz, że kłóci się to z Twoim światopoglądem zamiast na siłę wszystkim narzucać swoje zdanie.

@Nidor: mądrze prawisz, to samo pomyślałem jak "wyciekł" ten jej film z raperami.
znalazła swoją niszę, w której zarabia przez miesiąc więcej niż większość wykopków przez rok, więc nie powiedziałabym, że jest taka głupia xD

@Nidor: Że ktoś więcej zarabia od większości, nie znaczy, że jest mądry.
Zarabia tyle, bo społeczeństwo ma niestety zapotrzebowanie na płytki humor i rozrywki. Jest to bardzo przykre.
znalazła swoją niszę, w której zarabia przez miesiąc więcej niż większość wykopków przez rok, więc nie powiedziałabym, że jest taka głupia xD

@Nidor: też właśnie zarabia dzięki wyjątkowej głupocie xD na #!$%@? ją bronisz w ogóle