Walki które trwały cały dystans to Wiewiór - Hassan, Ryba - Filipek, Isamu - DJ, Kasjo-Polak i co najsmieszniejsze największą przewagę miał zdecydowanie Kasjo w tych walkach nie ukrywajmy robił z Polakiem co chciał a mimo to przegrał. Jechał z nim jak chciał. A komentarze ekspertów że Polak był lżejszy co to ma do tego skoro dostawał oklep we wszystkich rundach. To teraz ktoś wyjdzie do walki z większym o 20 kg bedzie dostawał oklep i wygra bo przetrwał 3 rundy. Mało tego były momenty jak Kasjo odpuszczał aby mu nie zrobić krzywdy pewnie bał się, że coś mu zrobi. Żenada. Na 100% już nie kupię nigdy PPV mało tego od dzisiaj następne gale mnie nie interesują. Po walce Kasjo i tym wałku odechciało mi się oglądać. Kasjo został wyruchany ale my jako kibice też. Jak sądzicie? KASJO po prostu zmiażdżył w tej walce swojego oponenta a przegrał. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim. Komentujcie i plusujcie. #famemma #patostreamy #donkasjo #adrianpolak #mma #danielmagical #bukmacherka
@kababeb: Może ci inni szefowie FAME MMA bo Wojtek i Boxdil są tylko dla rozpromowania, mam nadzieje że odbije się to prawnie na tych sędziach i ogólnie na FAME MMA i spadnie zainteresowanie galą, tak samo mam że po tej walce Kasjo już #!$%@? mam w następne gale.
@kababeb: Dwóch sędziów jest z "czerwonego smoka". Krycha i Polak trenują w tym klubie. Najpierw szybciutko przerwali walke Krycha vs Ruby a Ruby chciał sie jeszcze bić no ale ogłosili że Krycha wygrał. Pozniej #!$%@? gruby numer i ogłosili że Kasjo przegrał z Polakiem.
@kababeb ja muszę przyznać że pewnie kupię bo w 5 osób wychodzi to po parę złotych. Po parę piwek, można pooglądać jakiś pajaców albo osoby które się lubi. Ale trochę jednak spadło moje zaufanie po tej akcji i paru innych. Trzeba zmienić sędziów na rzeczywiście niezależnych
Widziałam coś podobnego za dziecka... Nie mogłam spać więc spoglądałam przez okno, zauważyłam taki "obiekt" Jak na ilustracji, poruszał się powoli i byl wielki (╥﹏╥) Nikt mi nigdy nie uwierzył, a pamiętam każdy najmniejszy szczegół. #przegryw #zalesie #kosmos
#famemma #patostreamy #donkasjo #adrianpolak #mma #danielmagical #bukmacherka