Wpis z mikrobloga

@susuke15: Szczerze mówiąc to pewnie i tak zrobię tego Boatenga z wyłącznie czysto kolekcjonerskiego powodu, tak samo jak Taliscę i Gervinho - co najwyżej będzie zmiennikiem lub grał w Fitness Squadzie.
@TomekK91 ja u siebie widzę go jedynie jako taki typowo defensywny pomocnik który ma tylko odcinać piłki i podać wyżej . Tylko u mnie środek to Goretzka , Brandt, Witsel a jako że Goretzka i Witsel dostają mocno po tyłku w meczu to wchodzą Zakaria i Delaney. Boateng ew za zakarie koło 60 min by dał radę
@TomekK91 ja znalazłem nowy pomysł na niego ale to trzeba zrobić rewolucje w składzie. Boateng może być dobrym zmiennikiem bo masz 2 pozycję w 1 graczy. Defensywny zmęczony ? Boateng. Trzeba przejść na 5 z tyłu ? Boateng. Masz Witsela tego urodzinowego ? Daje radę ? Bo ja myślę by zrobić środek Witsel / Hummels i wtedy za Witsela z srodka obrony wszedłby Delaney . 99 staminy robi robotę u delaneya
@susuke15: Testowałem niemalże wszystkich graczy z Bundesligi i to jest optymalny skład pod moją paralityczną grę. Witsel urodzinowy jest bardzo przyzwoity i tylko Upamecano jest od niego skuteczniejszy. Humellsy i Boatengi to kloce, wolę już jako zmiennika na ŚO wprowadzać Da Costę. Gdybym umiał grać jednym napastnikiem to pewnie za Jovićia wstawiłbym na ŚPO Reusa Headliner, Havertza FS lub POTM Brandta.
Pobierz
źródło: comment_NVygBLsKKth4djqnN8Rwdit4eC8h62Cr.jpg
@susuke15: tez go zrobiłem. Zagrałem 8 meczy i jestem miłe zaskoczony przy 70/80 minucie trzeba go zmienić na Emer Cana. Tylko zastanawiam się jaki styl gry mu dać ale chyba Shadow dam.