Uwaga znawcy po 5 piwach z 9 rzedu co widzieli 8-10 dla Mankowskiego.
1 runda dla Polaka 2 Kasjo 3 Trzecia z wskazaniem na kasjo. Chociaz w niej oboje wymieniali sie ciosami, a Polak mial jeszcze obalenie podobno extra punktowane w tym cyrku. Smialo mogla byc interpretowana na jego korzysc. Nikt z Was nie ma racji, zamykam #famemma
@LepszyBrzuch: Polak - wyprowadzonych ciosów ( przez 3 rundy ) - 26 - trafione 2. Kasjo - wyprowadzonych ciosów ( przez 3 rundy ) - 101 - 37 trafionych. Obalenia - powiedzmy że no niech będzie to na końcu 3 rundy dla Adriana. Co nadal jeśli obalenia są lepiej punktowane daje co najmniej dwukrotna przewagę punktową dla Kasja. Bardzo chciałbym zobaczyć karty punktowe tej walki.
@wojciech-dyrets: Policz synu zamiast kopiowac i czekac na poklask kliki, klik klik. Polak ciagle wyprowadzal low kingi co jest dobra taktyka na boksera
@LepszyBrzuch: Ja p------e gościu XD Ty to za to jesteś ekspert, jak myślisz, że polak mógłby w jakikolwiek sposób wygrać decyzją to jesteś dzbanem. I wyprzedzając, tak mam jakieś większe pojęcie bo śledzę sporty walki od dzieciaka i mam na koncie walki w tajskim i mma.
1 runda dla Polaka
2 Kasjo
3 Trzecia z wskazaniem na kasjo. Chociaz w niej oboje wymieniali sie ciosami, a Polak mial jeszcze obalenie podobno extra punktowane w tym cyrku.
Smialo mogla byc interpretowana na jego korzysc.
Nikt z Was nie ma racji, zamykam
#famemma
Kasjo - wyprowadzonych ciosów ( przez 3 rundy ) - 101 - 37 trafionych.
Obalenia - powiedzmy że no niech będzie to na końcu 3 rundy dla Adriana.
Co nadal jeśli obalenia są lepiej punktowane daje co najmniej dwukrotna przewagę punktową dla Kasja.
Bardzo chciałbym zobaczyć karty punktowe tej walki.
Ten skrot ciosow walki ale tylko kasjo, pieknie pokazuje podejscie wykopowych ekspertow do tematu XD
Jestescie zalosni