Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
naokimistrzapjo +13
Dom w szeregowej zabudowie, kilkunastoletni, zadupie miasta - 1 300 000 PLN Chryste Panie...
To ile dzisiaj w Polsce trzeba zarabiac zeby kupic cokolwiek sensownego? 30k pln miesiecznie? 50k?
#nieruchomosci #polska #wtf
To ile dzisiaj w Polsce trzeba zarabiac zeby kupic cokolwiek sensownego? 30k pln miesiecznie? 50k?
#nieruchomosci #polska #wtf

NAJNOWSZY FILM PAPRYKA VEGETY "CZARNOBYL"
- test czwartego reaktora nadal aktualny?
- aktualny k---a, pewnie że aktualny!
TEJ WIOSNY
- Ty, ja mu mówię, że reaktor p--------e jak przeciążymy, a on k---a że to test tylko
SCENARIUSZ NAPISANY WRAZ Z PRACOWNIKAMI ELEKTROWNI ATOMOWEJ CZARNOBYL
JANUSZ CHABIOR
- Poszukujemy nowych naukowców, myślących poza schematami, potrafiącymi wykonać polecenia bez p---------a o bhp i nieprawidłowościach
CZARNA PLANSZA
- Musimy k---a wykonać ten test dziś
W 1986 21,37% energii na Ukrainie wytworzono w Czarnobylu
BOGUSŁAW LINDA
- Dobra, macie tu pręty kontrolne do spowolnienia reakcji i w---------ć
KATARZYNA WARNKE
- Hahahaha, na panelu sterowania reaktorem jądrowym to się jeszcze nie ruchałam hahahahaha
AGNIESZKA DYGANT
- Co k---a, nigdy panowania nad reakcją jądrową nie straciłeś?
TOMASZ OŚWIECIŃSKI
- Hehe ATOM K---A HEHE
PIOTR STRAMOWSKI
- Jeśli jeszcze raz zobaczę, że spowalniasz reakcję jądrową w teście niestabilnego reaktora jądrowego to cię k---a znajdę i zajebię, rozumiesz to k---a?
W KINACH
- Jak to wszystko p--------e, to na pół europy chmurę radioaktywną w--------i
- NOOO HEHE
#vega #paprykvege #heheszki #polskiekino #film