#przegryw nie możecie zrobić tak jak ja i zostać padawanem sztuki podrywu u jakiegoś waszego kumpla Chada? Ostatnio uznałem że #!$%@? rady randomów z neta i napisałem do dobrego znajomego Chada czy nie pomógłby mi w kontaktach laskami i praktycznie od razu widać efekty. Gość pomógł mi postawić dobry profil na tinderze, podrzucił kilka rad co do fotek które mam wybrać oraz co dać w opisie i nagle pary zaczęły praktycznie wpadać same, nawet 2 dziewczyny napisały pierwsze. Asystował mi też przy pierwszych kilku wiadomościach żeby mieć pewność że tego nie zjebię i tak sobie od tamtej pory piszemy i śmieszkujemy xD Na razie myślę że idzie spoko, samoocenę i samopoczucie też mam lepsze. #chad #przegryw #tinder
@RobertKowalski no tutaj rodzi się problem bo w takim przypadku chyba będę musiał zdać się na improwizację a znając życie to spanikuję i to zjebię xD No niestety to jest ta rzecz którą będę musiał ogarnąć sam xDD
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Ostatnio uznałem że #!$%@? rady randomów z neta i napisałem do dobrego znajomego Chada czy nie pomógłby mi w kontaktach laskami i praktycznie od razu widać efekty. Gość pomógł mi postawić dobry profil na tinderze, podrzucił kilka rad co do fotek które mam wybrać oraz co dać w opisie i nagle pary zaczęły praktycznie wpadać same, nawet 2 dziewczyny napisały pierwsze. Asystował mi też przy pierwszych kilku wiadomościach żeby mieć pewność że tego nie zjebię i tak sobie od tamtej pory piszemy i śmieszkujemy xD Na razie myślę że idzie spoko, samoocenę i samopoczucie też mam lepsze.
#chad #przegryw #tinder
@Multigatawny: hahaha... bedzie tez asystowal przy ruchani&u ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No niestety to jest ta rzecz którą będę musiał ogarnąć sam xDD
@Multigatawny: xD
źródło: comment_L8IEl4psCxhKxQd1N5tLXNGBFU4KIxyz.jpg
Pobierz