Aktywne Wpisy
Atypical +407
Byłem wczoraj obejrzeć Hondę Civic VIII TypeR championship white z 2010 roku za 60k stan "igiełka"
Na grupie hondy na FB, pod moim postem, gość napisał, że ma auto którego szukam.
Więc do niego napisałem i pytam o wszystkie szczegóły związane z autem. Skąd sprowadzony, rocznik, przebieg, ostatnie naprawy, stan karoserii, podłogi, wnętrza, więcej zdjęć, numer vin. "Jest teraz w Krakowie na studiach, więc nie ma jak sprawdzić VIN ani wysłać więcej
Na grupie hondy na FB, pod moim postem, gość napisał, że ma auto którego szukam.
Więc do niego napisałem i pytam o wszystkie szczegóły związane z autem. Skąd sprowadzony, rocznik, przebieg, ostatnie naprawy, stan karoserii, podłogi, wnętrza, więcej zdjęć, numer vin. "Jest teraz w Krakowie na studiach, więc nie ma jak sprawdzić VIN ani wysłać więcej
Ivan_Sekal +98
#wojna #bekazlewicy mozna sie z PiS-u smiac ale w trakcje tego co dzieje sie za wschodznia granica to sa lepsza opcja niz ta "opozycja"
#bekazprawakow #neuropa #lgbt #konfederacja #polityka #homoseksualizm #bekaznarodowcow
Komentarz usunięty przez autora
Konserwy przegrywają "wojnę", tracą argumenty na praktycznie wszystkich frontach, więc wracają do zakazów by ratować aktualny porządek. To taktyka stara jak świat, ale to też oznacza, że zmiana jest nieuchronna.
@Osculum_Infame: Istnieją jeszcze jakieś partie monarchistyczne, ale mają skrajnie niskie poparcie.
@Osculum_Infame: czyż nie na rozkaz cezara #!$%@? o pogańskie zamieszki?
@artpop: jesli prawackie sondy sa kasowane, to demokracja dziala a moderacja robi dobra robote 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Stanęli w obronie Świątyń i Biblioteki. Już od czasów Konstancjusza niszczono Świątynie.
bala (siła, moc) plus przyrostek -van oznaczający posiadanie, a więc etymologiczne „bałwan" znaczy „silny", „potężny"
@Osculum_Infame: przepraszam bardzo, kim?
Galilejczyku?! A co, ja Jezus Chrystus?! Chyba Nazarejczyku - ma Bliskim Wschodzie od tego słowa określa się Chrześcijan.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Nazarejczycy
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nasrani
Polecam Osculum Infame!