Aktywne Wpisy

WielkiNos +461

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest
Jeszcze chcą dodatkowych 100 000 chłopa w zawodowej armii, 100 000 ludzi siedzących w koszarach (bez urazy dla żołnierzy) zamiast budować ten kraj. Rozumiem potrzebę modernizacji armii, ale rozwiązania typu 500 himarsów albo 250k armia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Ivan_Sekal: xDDDDDDD
No można również zlikwidować głód na świecie - dlaczego nikt tego nie robi?
Protip: bo się nie opłaca. To 500+ i 13 i 14 emerytury wygrywają wybory, a nie himarsy. Mi też się to nie podoba i wszelkie 500+ czy inne 13 i 14 emerytury bym #!$%@?ł w #!$%@?.
ALE Z DRUGIEJ STRONY nie oznacza to, że całe te oszczędności z #!$%@? socjali_