Dostałem maila, że mogę wybrać sobie dzień dostawy Telefon został wysłany i jest w drodze do sklepu Mam nadzieję, że RTV Euro Agd nie da dupy i telefon będzie dostępny jutro od rana bo mam zamiar 08:59 być przed sklepem
@Grzesiek1010 Z samego rana dzisiaj na pewno nie dostaniesz. Jak zamówiłeś z przedsprzedaży w RTV i masz na dzisiaj termin dostawy to będzie dzisiaj ale najpierw musi dostawa przyjechać. A przyjeżdżają koło 12/14 . Ja odebrałem wczoraj o 14
@Grzesiek1010 A propos softu to ja zostałem na Globalu. Moim zdaniem nie ma najmniejszego sensu zmieniać na Xiaomi.Eu. Roota też nie robię jak na razie bo nie ma takiej potrzeby. Wszystko działa mega sprawnie (wcześniej Magiska używałem do YouTube w tle, ViperFX czy Dolby Atmos) Tutaj dźwięk jest dobry nawet bez tych usprawnień a YouTube w tle można pobrać apkę YouTube Vanced która działa bez roota.
Telefon został wysłany i jest w drodze do sklepu
Mam nadzieję, że RTV Euro Agd nie da dupy i telefon będzie dostępny jutro od rana bo mam zamiar 08:59 być przed sklepem
#xiaomi #rtveuroagd #miui #mi9
@rybak_fischermann
@brzytew
@Norbix1999
Wgrywam odrazu Xiaomi Eu ale chyba global
Nie wiem czy mi się chce co piątek aktualizacje robić a często gęsto jest tak że coś później nie działa :/
No i na pewno odpuszczam Magisk bo przez niego ostatnio nie działały płatności zbliżeniowe
Tak na prawdę Magisk zaczął mi z czasem tylko przeszkadzać :/
każą czekać 360h