Wpis z mikrobloga

Prawie 3 miesiące jest na SSRI, a konkretnie paroxinor od 2tyg parogen, bo tam tego nie było w aptekach i trittico cr. W końcu jakieś dzialania zauwazylem wcześniej była męka,bo po okolo miesiacu przerwywałem.Napady lęków,obsesyjne zamartwianie siię minęło. Mimo to wciąż męczą mnie objawt somatyczne ciągłe napięcie całego ciała uczucie unoszenie się,strzykanie w głowie,zawroty głowy,szybkie męczenie się,mocny spadek kondycji. Pytanie czy jest szansa czy to w ogóle zniknie? I jak nic sie nie poprawilo to leki po prostu na to nie działają? Wiele skutkow ubocznych mam po tych lekach,jednak gdybym nie bral pewnie #!$%@?ł bym sie w ostro depreche,bo objawy nerwicy były i poniekąd jeszcze są bardzo mocne.Mam także obawe, że jak je odstawie moga napady lekow,przygnebienie itd wrócic.Niby jakoś funkcjonuje,mimo ciągłych uporczywych dolegliwość jednak nie czuje sie normalnie czesto jestem senny mocno wyciszony ciężkie powieki otępienie, a nie brac tego niewiadomo ile najchetniej juz teraz bym odstawil,ale wiem, ze jeszcze jest to wykluczone.
#nerwica #pytanie #psychiatria #leki #zdrowie #przegryw
  • 4
  • Odpowiedz
@JanushPlaneswalker: Co miesiąc do niego chodzę także znam jego zdanie i sam do konca nie wiem co robic mowi,ze ciezki przypadek. Jak gadalem ze nic prawie to nie pomaga,a tylko czuje efekty uboczne to nie wiedzial co powiedziec z 2 leki mi odstawil troche dawke zwiekszy i jeszcze mowil,ze no jak nie bedzie pomagalo to dochodzimy powoli do max dawki chyba go #!$%@?ło nie bede bral konskich dawek,zeby byc po
  • Odpowiedz
@Misz00: Mi odrazu powiedział że jak skutki uboczne będą zbyt uciążliwe to mam sie do niego zgłosić i przepisze mi inne tabsy.
Przepisal mi dioksepine i pomogło, zero skutków ubocznych i brak uzależnienia chociaz niektórzy ludzie pisali na forum ze gówno to pomaga ale wiadomo, jak ktoś żre benzo przez 10 lat to ciężko o efekty.
W każdym razie na twoim miejscu zmienił bym psychiatre.
Powodzenia bo sam miałem przez
  • Odpowiedz