praca dla studenta/ inżyniera/ elektryka/ bbudowlana na początek praca zdalna, do sprawdzania dokumentacji wykonawczej, przygotowywania przedmiarów, zestawień sprzętu i usług zakładam wartość pracy 40pln/h [koszt]. więcej na pw
@kjungst: rodzaj umowy to nie mój wybór. @kozi966: jak nawalisz nie zapłacimy, jak wykażesz się niekompetencją rozwiążemy umowę, jak spartolisz w złej woli postaramy się wyegzekwować kary umowne. normalnie, po ludzku.
@kjungst: w sensie rodzaj umowy niesie konsekwencje jedynie dla wykonującego pracę (pomijam formalności). co mi do tego? Możesz narzekać na rynek ale niezależenie od oczekiwań istnieje jasno określony koszt danej pracy, przy którym pozostaję konkurencyjny. Nie mam wpływu na to ile po drodze "stare niedouczone dziadki" pozabierają z tej kwoty, ale tzw. sufit jest określony.
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
na początek praca zdalna, do sprawdzania dokumentacji wykonawczej, przygotowywania przedmiarów, zestawień sprzętu i usług
zakładam wartość pracy 40pln/h [koszt].
więcej na pw
#pracbaza #elektryka #budownictwo #studbaza #polibuda
@kozi966: jak nawalisz nie zapłacimy, jak wykażesz się niekompetencją rozwiążemy umowę, jak spartolisz w złej woli postaramy się wyegzekwować kary umowne. normalnie, po ludzku.
Możesz narzekać na rynek ale niezależenie od oczekiwań istnieje jasno określony koszt danej pracy, przy którym pozostaję konkurencyjny. Nie mam wpływu na to ile po drodze "stare niedouczone dziadki" pozabierają z tej kwoty, ale tzw. sufit jest określony.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.