Aktywne Wpisy
America +154
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory

OCIEBATON +1168
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory

sprzedawaliście kiedyś coś na bitskins? bo ja chciałem sobie właśnie wypłacić trochę kasy na #skrill po sprzedaniu kosy i strona wymaga ode mnie teraz wypełnienia jakiegoś dokumentu "W-8BEN form".
kilkukrotnie wypłacałem już kasę z tej stronki i nigdy nie miałem takiego komunikatu.
jak googlowałem to jest jakiś papier, który potwierdza, że nie jest się podatnikiem w Stanach, ale jakoś średnio mi się uśmiecha wysyłać kartkę z moim podpisem i danymi osobowymi.
miał ktoś z was taki problem? chyba po prostu kupię jakieś skiny za tę kasę i sprzedam w inny sposób. ( @globaleliteshop ?)