Wpis z mikrobloga

Dopiero 22 piątek a ja po raz kolejny ( co ja prdole cały czas tak mam ) skończył się u mnie wieczór, czasami myśle że te imprezki randki to jest fikcja, one istnieją naprawdę? dla mnie to inny świat, niczym kosmos którego nie mogę dotknąć ani poczuć #przegryw
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mescuda: istnieja, ale dla nas juz za pozno na to, nawet jakbysmy zacisneli maksymalnie poslady to jestesmy przezarci wykopem i innym gownem dla przegrywow, normiki sa poprostu nieskalane tym syfem ;/
  • Odpowiedz
@Mescuda: imprezki i randki to kosmos nie do osiągnięcia? Raczej sztuczne uwypuklenie swoich zalet by być 'cool'. Jest piątek 22 i gram w the bulding od isaac. Dobrze mi z tym
  • Odpowiedz
@Mescuda 1. imprezy istnieją, ale musisz mieć znajomych którzy by ciebie na nie zapraszali. Na imprezie przeliżesz, pomacasz. Bez znajomych pójście na impreze to będzie trochę dziwne i skończysz oparty o ścianę myślący o tym co zrobiłeś nie tak ze swoim życiem.

2.Randki istnieją , ale tutaj często generują koszty w pizzeriach itd. Kiedys jedna mnie nawet wyruchala na 19 PLN. Zazwyczaj efekt to całus w policzek po 2 godzinnym poznawaniu
  • Odpowiedz