Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
troglodyta_erudyta +766
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
DZIEŃ 51 (21.03.2019)
Tak się średnio dzisiaj czuję, trochę ciężko mi pozbierać myśli. Gdy człowiek planuje sobie dzień to łatwo jest się w tym pogubić, chcieć zrobić za dużo, czy też ulegać bodźcom zewnętrznym. Trochę czuję jakbym mógł z tego tytułu dostać ataku paniki. Próbuję odstawiać leki na arytmię, minęła już dość dawno, ale biorę, bo się boję odstawić. Starma się brać co drugi dzień i gdy nie biorę ciężej mi zasnąć. Została mi jedna tabletka, nie wiem czy iść jutro po jeszcze jedno opakowanie, czy próbować z tym walczyć. Nie myślę klarownie, muszę się nauczyć zachowywać spokój i skupiać się na jednej rzeczy.
PODSUMOWANIE DNIA
1. Wyszedłem z domu, trochę wymarzłem. Musiałem się wybrać do Urzędu Pracy, załatwić jedną rzecz i przy okazji mi zaproponowali skierowanie. Doradzanie klientowi okołofinansowo. Normalnie bym się przed tym bronił, ale trochę mi już wszystko jedno, w sumie jestem błyskotliwy, charyzmatyczny, mogę ludziom kredyty zachwalać kwiecistym językiem. Nie to, żebym miał dostać tę pracę, taki pracodawca to wyczuwa mój przegryw momentalnie. Postaram się jednak, zobaczymy jak wyjdzie. Rozmowa w środę.
2. Z kanji nie poszło tak super jak planowałem, ale mam ogarnięte 200 znaków porządnie, jeszcze 100 i można dalej, spróbuję jutro. Tylko systematyczność podtrzymać, bo znowu szlag wszystko trafi.
3. W ramach zażywania ruchu przejdę się jutro do biblioteki, przejrzałem książki jakie mam wypożyczone (sporo), pooddaję te, które muszę, bo już mi się to wszystko miesza i nie ogarniam co i do kiedy. Musze tego pilnować.
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #nerwicowypamietnik